Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου οτιδήποτε κι αν σας απασχολεί σχετικά με τη γάτα σας. Από τη μικρότερη ανησυχία, μέχρι τον μεγαλύτερο προβληματισμό, είμαι εδώ για να συζητήσουμε (και να λύσουμε) κάθε τι.

Ο τρόπος είναι απλός και ειδικά σχεδιασμένος για να δώσει λύσεις στον μικρότερο χρόνο. Γιατί άλλωστε να βασανιζόμαστε και να ταλαιπωρούμε τις γάτες μας με περιττά πράγματα;

Ακολουθήστε τα 3 εύκολα παρακάτω βήματα

Βήμα 1ο 

Στείλτε ένα μήνυμα με μια σύντομη περιγραφή του προβλήματός σας. Μέσα σε 48 ώρες θα σας αποσταλεί ένα ερωτηματολόγιο.

Βήμα 2ο

Στείλτε τις απαντήσεις σας. Θυμηθείτε πως όσο πιο αναλυτικοί ή περιγραφικοί ήσαστε, τόσο ευκολότερα θα εντοπίσουμε το πρόβλημα και θα γρηγορότερα θα φτάσουμε στη λύση.

Βήμα 3ο

Μέσα σε 48 ώρες θα σας σταλεί μία αναλυτική προσφορά που θα περιγράφει τους τρόπους επικοινωνίας για τη θεραπεία του προβλήματος, καθώς και το κόστος αυτής. Αποδεχτείτε την προσφορά και ο The Crazy Cat Gentleman θα σας δείξει πως σκέφτονται οι γάτες σας, καθοδηγώντας σας να λύσετε το πρόβλημα

Ειδικές τιμές έως καθόλου χρεώσεις για ενεργούς εθελοντές, καθώς και για άτομα που υιοθετούν γατάκια από την λίστα των εθελοντών – συνεργατών του TCCG.

Disclaimer

Ο παρόν ιστότοπος δεν δίνει συμβουλές κτηνιατρικής φύσεως και ούτε αντικαθιστά το γιατρό σας. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις τα θέματα προβληματικής συμπεριφοράς του παιδιού σας έχουν την ρίζα τους / οφείλονται / πηγάζουν από κάποιο παθολογικό πρόβλημα. Πριν απευθυνθείτε λοιπόν στο The Crazy Cat Gentleman φροντίστε να έχετε αποκλείσει με το γιατρό σας οτιδήποτε παθολογικό, ειδικά σε θέματα ούρησης και απότομης αλλαγής της συμπεριφοράς. 

Ο TCCG δε θα σας δώσει ποτέ κάποιο φάρμακο αλλά δεν έχει δυστυχώς και κάποιο μαγικό ραβδί για να λύσει το πρόβλημα σε μια μέρα. Θα συζητήσει εκτενέστατα μαζί σας με σκοπό να ανακαλύψει την πιθανή αιτία και να προτείνει λύσεις, αλλά κυρίως να σας δείξει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται και λειτουργούν τα μικρά άγρια θηρία που έχετε σπίτι σας.