Στόχος της δημιουργίας αυτού του ιστότοπου είναι να βοηθήσει να σωθούν, να βρουν ή να διατηρήσουν το σπίτι τους γατούλες με προβλήματα συμπεριφοράς.

Να λύσει συνηθισμένα προβλήματα των σπιτιών με μία ή πολλές γάτες  αλλά και να κάνει ευκολότερη τη συνύπαρξη των γατών μεταξύ τους, αλλά και τη σχέση τους μαζί σας.

Παράλληλα ο The Crazy Cat Gentleman μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε πολλά από τα κλασικά προβλήματα συμπεριφοράς που έχουν οικόσιτες γατούλες όπως

  • Προβλήματα αποδοχής νέου μέλους.
  • Ούρηση και αφόδευση εκτός λεκάνης.
  • Επιθετικότητα προς ανθρώπους ή προς άλλες γάτες.
  • Έντονο και επίμονο νιαούρισμα, φοβικότητα.
  • Ξύσιμο επίπλων και άλλες ανεπιθύμητες συμπεριφορές.

Ταυτόχρονα ευελπιστεί μέσα από το blog να ενημερώσει τον καθένα για το θαυμάσιο αυτό αιλουροειδές.

Ο τρόπος σκέψης της γάτας, η συχνή σύγχυση των ανθρώπων για τη συμπεριφορά της και το μπέρδεμα με εκείνη του σκύλου, η ορθή εκπαίδευση αλλά και η κατάρριψη πολλών μύθων που την περιβάλλουν, είναι κείμενα που υπάρχουν ήδη ή θα βρείτε σύντομα στη συγκεκριμένη ενότητα.

Ο Crazy Cat Gentleman θα μοιράζεται μαζί σας εμπειρίες για προϊόντα σχετικά με τη γάτα, όπως παιχνίδια, ονυχοδρόμια και γατόσπιτα, άμμους και τουαλέτες, χτένες και προϊόντα περιποίησης, παραφαρμακευτικά προϊόντα κ.α.

Στις ηλεκτρονικές του σελίδες θα βρείτε συνεντεύξεις κτηνιάτρων για θέματα που απασχολούν το σύνολο του φιλοζωικού κόσμου αλλά και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα θέματα!