❤ Ο Κούκλος, ο ασπρόμαυρος γάτος της γειτονιάς, που τον είχα στειρώσει κ που τον φρόντιζα γενικώς, μετά από έμφραξη ουρήθρας και ευτυχώς έγκαιρο καθετηριασμό, μέσα στο καταχείμωνο, Δεκέμβρη του 2017, βρέθηκε σπίτι μου για να αναρρώσει…. Ε!!!! Να μη σας τα πολυλογώ…ακόμη σπίτι μου είναι…παρέα με τα άλλα πέντε γατιά μου (έναν αρσενικό μαύρο και τέσσερα θηλυκά, όλα φυσικά στειρωμένα) και φυσικά δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή που τον κράτησα!

❤ Στην αρχή τον είχα μόνο του σε ένα δωμάτιο, με την ελπίδα ότι θα του έβρισκα υιοθεσία. Οταν αποφάσισα ότι θα γίνει μέλος της γατοοικογένειας μας,προσπάθησα να τον γνωρίσω με τα υπόλοιπα, αλλά με λάθος τρόπο, χωρίς σταδιακή προσαρμογή, έτσι κατέληξε ξανά… μόνος στο δωμάτιο.

❤ Πέρασε καιρός,(ξέρω…λάθος μου), μέχρι να ζητήσω βοήθεια για το θέμα, έφτασε πια Δεκέμβρης του 2018!! Και εδώ είναι που με βοήθησε ο Γιάννης. Με σωστή προσέγγιση, οδηγίες που ακολούθησα κατά γράμμα, καθημερινή σχεδόν επικοινωνία, ενημέρωση κ οδηγίες για το επόμενο βήμα, και …επιβράβευση όταν τα πράγματα γινόταν σωστά!! Μέσα σε ένα μήνα περίπου ο γάτος εντάχθηκε και γνωρίστηκε με τα υπόλοιπα.  Βέβαια δεν έγινε κολλητός με όλα , αλλά συνυπάρχουν αρμονικά, και με δύο από τα γατιά μου έγινε καλός φίλος.

❤Έχουν περάσει 7 μήνες από τότε. Η σχέση του Κούκλου με τα υπόλοιπα πέντε γατιά του σπιτιού είναι παραπάνω από αρμονική…χάρη στον crazycatgentleman και τη βοήθειά του.