28 Νοεμβρίου 2018. Από λάθος πληροφόρηση διστάζω να υιοθετήσω 2ο γατάκι και οι πληροφορίες μου για τον Γιάννη φτάνουν στα αυτιά μου μέσω μιας φίλης μου. “Μίλα μαζί του εκείνος φαίνεται να ξέρει πολλά”, μου είπαν. Και έτσι έκανα.

Από την πρώτη στιγμή με ενημέρωσε για τα πάντα και με βοήθησε με τις γνώσεις του να υιοθετήσω ένα 2ο γατάκι που ήθελα πολύ. Στην πορεία και πάντα σε συνεννόηση μαζί του καταφέραμε να κάνουμε και τα 2 γατάκια μου να είναι αγαπημένα, να ζουν αρμονικά και χαρούμενα. Η χαρά μας ήταν απίστευτη. Ποτέ δεν περίμενα πως ο μεγάλος μου γάτος θα δεχόταν ένα ακόμα γατούλη και στην ουσία να μοιράζεται την αγάπη μας. Και όμως έγινε χάρη στον Γιάννη με τις γνώσεις του και την σωστή καθοδήγηση.

Η έλευση του Σίμπα, το 3ο μου γατάκι, ήταν δεδομένη όταν το είδα να το έχει ο Γιάννης προς υιοθεσία. Η ίδια πετυχημένη διαδικασία, σε συνεχή συνεννόηση με τον Γιάννη να αντέχει την ανυπομονησία και τις αγωνίες μου. Να με ηρεμεί και να με συμβουλεύει για τον σωστό τρόπο οποιαδήποτε στιγμή τον χρειάστηκα.

Τώρα έχω 3 ευτυχισμένους γάτους που ζουν αρμονικά μαζί.

Σε ευχαριστώ!