Γιάννη σ’ευχαριστώ από καρδιάς για την βοήθεια

Ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλη αγάπη γι’ αυτό που κάνει, με πολύ μεγάλη εμπειρία και με πολύ μεγάλη γνώση. Σε ένα multicat house, όπως το δικό μου, και μετά από μία μετακόμιση, αντιμετώπισα σοβαρά θέματα μεταξύ των ζώων. Ένταση, καυγάδες, επιθέσεις, bulling μεταξύ των ζώων.

Με πολύ συγκεκριμένες οδηγίες και πολλή υπομονή ο Γιάννης βοήθησε να αποκατασταθεί η τάξη στο σπίτι μας και να υπάρχει απόλυτα αρμονία.

Γιάννη σ’ευχαριστώ από καρδιάς για την βοήθεια.

Vasiliki G. Zar.
24 Μαρτίου 2020

Τώρα έχω 3 ευτυχισμένους γάτους που ζουν αρμονικά μαζί

28 Νοεμβρίου 2018. Από λάθος πληροφόρηση διστάζω να υιοθετήσω 2ο γατάκι και οι πληροφορίες μου για τον Γιάννη φτάνουν στα αυτιά μου μέσω μιας φίλης μου. “Μίλα μαζί του εκείνος φαίνεται να ξέρει πολλά”, μου είπαν. Και έτσι έκανα.

Από την πρώτη στιγμή με ενημέρωσε για τα πάντα και με βοήθησε με τις γνώσεις του να υιοθετήσω ένα 2ο γατάκι που ήθελα πολύ. Στην πορεία και πάντα σε συνεννόηση μαζί του καταφέραμε να κάνουμε και τα 2 γατάκια μου να είναι αγαπημένα, να ζουν αρμονικά και χαρούμενα. Η χαρά μας ήταν απίστευτη. Ποτέ δεν περίμενα πως ο μεγάλος μου γάτος θα δεχόταν ένα ακόμα γατούλη και στην ουσία να μοιράζεται την αγάπη μας. Και όμως έγινε χάρη στον Γιάννη με τις γνώσεις του και την σωστή καθοδήγηση.

Η έλευση του Σίμπα, το 3ο μου γατάκι, ήταν δεδομένη όταν το είδα να το έχει ο Γιάννης προς υιοθεσία. Η ίδια πετυχημένη διαδικασία, σε συνεχή συνεννόηση με τον Γιάννη να αντέχει την ανυπομονησία και τις αγωνίες μου. Να με ηρεμεί και να με συμβουλεύει για τον σωστό τρόπο οποιαδήποτε στιγμή τον χρειάστηκα.

Τώρα έχω 3 ευτυχισμένους γάτους που ζουν αρμονικά μαζί.

Σε ευχαριστώ!

Katia Morfi
5 Φεβρουαρίου 2020

Η συμπεριφορά δεν είναι ουρολοίμωξη…

Δυο γάτες που ποτέ δεν έγιναν φίλες κολλητές αλλά το… πράγμα ξέφυγε όταν πέρασαν στην έχθρα. Ο 3χρονος αρσενικός δεν δεχόταν την 6χρονη θηλυκή μετά το ετήσιο κούρεμά της, κάτι που χώρισε το σπίτι στη μέση.

Δεν είχα βιώσει ξανά τέτοιον καυγά. Τρόμος και ταυτόχρονα μεγάλη στεναχώρια για εμένα.

Σε όποιον κτηνίατρο απευθύνθηκα, έφυγα απογοητευμένη, καθώς κανείς δεν μπορούσε να λύσει το πρόβλημα. «Η συμπεριφορά δεν είναι ουρολοίμωξη για να πάρεις χάπι» μου είπε, πολύ σωστά, ένας εξ αυτών.

Μέχρι που βρήκα τη βοήθεια του Crazy Cat Gentleman. Δίπλα μου σε κάθε ερώτηση, καθημερινά για 1,5 μήνα, δεν σταμάτησε να ενδιαφέρεται ακόμη και μετά την επανένωση.

Με πραγματικό ενδιαφέρον, γιατί μόνο όταν αγαπάς κάτι τόσο πολύ, τα καταφέρνεις τόσο καλά. Γιάννη σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!

Christiana Patmanidou
5 Φεβρουαρίου 2020
blog mob